resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 6743
    (bkz: #3732083)

    yerden yere vurulan kerem aktürkoğlu'nun 66 dakikada 7,87 km koştuğu maçta neredeyse 100 dakikada 8,25 km ancak koşabilmiştir. zorlasa muslera daha fazla koşacak. şampiyonlar ligi seviyesi bambaşka seviye, bu koşu mesafelerini prime cristiano ronaldo olsa kaldırmıyor. yeteneğinin ön plana çıkmasını, farkını koymasını istiyorsan rakibin kadar koşmak zorundasın. üstelik takımımız ilgili maçta oyunu rakip 18'de oynamadı, önde baskı ve karşılıklı gidip gelen geçiş oyunu stratejisiyle oynadı. galatasaray tarihinin en büyük santrforu biraz da koşacak, omuz omuza mücadele edecek, yıkılmayacak, ayakta kalacak.

    iddia ediyorum grup maçlarında 32 takım içerisinde en az koşan 3-5 takımdan birisi olabiliriz. çok ekstra goller bulduk yoksa maç 0-2 bitseydi buralar gerçekten yangın yeriydi. bu ağır fisktürde hem yerel ligde geriye düşüp hem de şampiyonlar liginde sıfır puanla grubu tamamlamak işten bile değildi.

    bu taraftar sana hayran, sana aşık icardi. ben hagi'den sonra bu kadar tutkuyla sevilen başka futbolcu görmedim. lütfen kendine bak, toparlan. kimse sana kızamıyor, seni eleştiremiyor. allah korusun bu kondisyon haftada iki maçı kaldırmaz, bir yerde sıkıntı vermeye başlar. güçlü olmak, kendine iyi bakmak zorundasın. ufacık çocukların icardi sevgisini yok etmeyelim, şarkını söylemeye hep devam edelim. lütfen icardi lütfen...

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)

    not: başta yer alan bilgilendirici entry'i yazan diegoemreone arkadaşıma teşekkür ediyorum.

    düzeltme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın