• 47187
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı sonrası ;

    --- alıntı ---

    galatasaray - kopenhag maçıyla ilgili sosyal medyada gördüğüm yorumları genel olarak hiç ama hiç anlamadım.

    gs'ın ilk yarıda tam 8 tane gol pozisyonu var. hadi biri ofsayt tam 7 pozisyon.

    bir cl maçında; bir devrede 7 pozisyon ancak dev takımların hedefleyebileceği bir şey. sezon başından beri çok yüksek yüzdeyle bitiren molde'sinden samsun'una 5 pozisyona girerse 3'ünü yazan hücumcular bu akşam 7'de 0 çekti.

    öbür tarafta yarım yamalak 2 pozisyona giren kopenhag 2 gol çıkardı. gs için çok kötü olan kısım ise 2. yarıda takım yorulunca pozisyon bile üretemedi ve fakat bu kez de golleri buldu.

    gs'ın ilk yarıda ürettiği 8 pozisyonun tamamı; presi yapan, pası atan, şutu atan tamamında geçen seneki 4 oyuncu var. icardi - mertens - kerem - torreira. çok üretip bir gece atamayınca yerden yere vurmak adil değil. bu isimler genel olarak çok pozisyon kaçırsalar almeida falan gibi kötü bitirici olsalar tamam yine kaçırdınız diye yine gömülür ama sezon başından beri takır takır atıp bir gece atamayınca linçlemek bence adil değil.

    bizim ülkede futboldan anlama turnusolu bu zaten. 8 pozisyon üretip atamazsan linçlenirsin. takım arkadaşların 8 pozisyon üretirken sen onların hiçbirinde yoksan hakim ziyech gibi, gol kaçıramadığın için yırtarsın...

    öbür tarafta sezon başından beri çok iyi giden muslera da bu gece 2 golde de hatalı. nelsson da bence yine çok aksadı.

    exxen'de 10dk'lık maç özeti var. maçın gidişatı bu 10dklık özette çok bariz belli oluyor. 38'deki son mertens pozisyonundan 86'daki boey golüne kadar gs'ın pozisyonu yok!

    bu biraz kondisyon eksiği, biraz da yeni gelenlerin hazır olamaması. demirbay bile mesela hem samsun, hem bu maç 2. yarıda çok düşüyor. o dahi tam 90dklık hazır değildi.

    - sinan yılmaz

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın