• 705
    herkes maçın başında gol ya da goller bulsak yeneceğimizi düşünüyor da muhtemelen öyle bir durumda 70 dk savunma yapıp 2-2 ya da 2-3 bitirirdik. daha çok canımız sıkılırdı. inanın böylesi daha iyi oldu.

    okan buruk gereken dersleri çıkardıysa hayırlı bir puan kaybı yaşadık. yok çıkarmadıysa hepimize geçmiş olsun. görüp görebileceğimiz tek puan bu olabilir.

    mesela geçen sene ali palabıyık'ın katlettiği 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçından sonra rezil kırmızı karta kadar tıpkı bugünkü gibi harika oynamıştık. puan kaybı zerre üzmemişti. çünkü o oyunun şampiyon yapacağına inanıyorduk. peki bugün 10 kişi de kalmadık neden olmadı.

    10 sene önce de bir kopenhag maçı vardı. mest olmuştuk. (bkz: 23 ekim 2013 galatasaray fc kopenhag maçı) geçen seneki okan buruk takımı gibi 90 dk müthiş bir pres vardı. adamlar nefes alamamıştı.

    evet ilk 30 dakika çok iyi oynadık da maçlar 90 hatta 100 dakika. 1/3'de iyi olup kalan 2/3'de rakibe cevap veremeyeceksek işimiz var.

    kazanan takım bozulmaz mantığı çok saçma. iyi oynamıyorduk. böyle olacağı belliydi. ucuz kurtulduk bence. yenilsek çok daha moral bozucu olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın