• 102
    https://x.com/...592730314219695?s=20

    bizim topluma ayna tutarsanız göreceğiniz şey işte bu olur. başarı bizim ülkeye fazla. kaldıramıyoruz, yönetemiyoruz, kibirleniyoruz, hava atmaya çalışıyoruz, superman olduğumuzu sanıyoruz...

    voleybol maçlarını izlediğim yok. ancak olan bitenden haberim var. hergün birilerini yeniyorlar sağolsunlar, kupa alıyorlar vs. boş yapma'lar, lgbt'ler, gay, lezbiyen ne ararsanız bütün şeyleri de gördük. kafayı yemiş bir hale gelen toplumdan da anca bu beklenirdi zaten. kazanılan kupa var ama yine karpuz gibi 2'ye bölündük. konuştuğumuz şeyler voleybol değil.

    neyse psiko-analiz yapacak kadar bilgim yok; klasik türkiye işte. gel gelelim bu arkadaşa... yahu üstündeki forma milli takım forması. bir kalem uzatılmış sana ama sırf bir yerlerin kalktı diye reklam peşindesin. sen o kalemin rengini nasıl farkettin ve onu galatasaray ile nasıl bağdaştırdın? planlı yapılan bir şey mi bu? tuttuğun takımdan da sporcularında da beklenir hiç şaşırmam. sana orada değil kırmızı renkli kalem, galatasaray forması dahi verseler imzalaman lazım. üstündeki forma fenerbahçe forması olsa neyse, milli forma o. sen orada türkiye'yi temsil ediyorsun.

    yani diyecek o kadar şey var ki. içine ettiniz el birliği ile her şeyin. senin kafanın, cinsel tercihleri yüzünden arkadaşlarına laf eden kişilerin kafasından hiçbir farkı yok bayan. hepiniz aynısınız işte, hepiniz.

    o değil de koreli bir adamın fenerbahçe forması ile ne işi vardı asıl merak ettiğim o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın