• 683
    kopenhag vasat bir maç çıkardı hatta 10 üzerinden değerlendireceksek 4'den fazla vermezsin şu performanslarına ama maçın başından sonuna kadar oyun disiplinini kaybetmediler. biz ilk yarının bazı bölümlerinde 10 üzerinden 8'lere 9'lara çıkan bir oyun ortaya koyduk ama ikinci yarının başlamasıyla 55, 60'lara doğru 8-9'luk takım 2'ye düştü. beni rahatsız eden konu oyunun maç içinde gece ve gündüz kadar değişkenlik göstermesi oldu. değişiklikler sonrası da karman çorman bir durum oluştu sahada.
    ilk yarıda ön alan baskısında iyi işler gördük. bunu 90 dakikaya yaymayacağımız çok belliyken alternatif oyunlara biraz daha kafa yorması gerekiyor teknik ekibin. önde baskının şiddeti düşünce kontak kapatıyoruz. ikinci yarı yerleşik savunmayı hiç ama hiç hareket ettiremedik attığımız iki gol biraz şapkadan çıkan tavşan gibi oldu. golden önce uyuşuk paslaşıp durduk kendi aramızda.
    altını çizmek istiyorum bazı iyi anlara rağmen sınıfta kalan bir performans. molde maçından gereken dersler alınmamış; mertens'li 4-4-2 riskine girildi icardi ve kerem gole çevirse belki skor alınacaktı ama
    bu oyun 90 dakika. aynı oyunla ligde bile devamlılık sağlayamadığımız ortadaydı.
    şampiyonlar ligi bu kadar cömert pozisyon harcayabileceğimiz bir yer değil. çıkan ilk 11'de rakip hafife alınmış gibiydi sanki. daha tutucu bir takımla çıksak oyunun kontrolü bizde olan olan bir maç olurdu kesinlikle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın