resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21395
    arda turan’ın siyasi görüşü karşıt görüşte olsaydı, burda övülmelere doyulmazdı.

    gerçi ben kendisinin bir siyasi görüşünün olduğuna bile ihtimal vermiyorum. futbolcu adamın kafası çalışmaz öyle şeylere. futbolcu adamın genel olarak kafası çalışmaz gerçi. messi, futbolcu olmasaydı şu an favelada oturup, bir supermarket zincirinde kasiyerlik yapardı. cristiano da tofaşa müzik sistemi yerleştirip, zart zurt korna çala çala gezip, mahalleyi darlardı. çok anlam yükleniyor futbolculara. oynadığı topa bak kardeşim işte. adamın siyasi görüşünden sana ne aq. herif dağa çıksaydı bu kadar tepki verilmezdi yemin ediyorum.

    son olarak, şarkıcı berkay mıdır nedir o herife ne yaptıysa haklıdır. bu herif benim kankamın eşiyle bir şeyler yaşayacak, bunlar sayfa sayfa haber yapılacak, arkadaşımın yuvası yıkılacak, o herifi nerde görsem ndiaye presiyle darlardım. eğer çevrenizde bu şekilde davranacabileceğiniz bir arkadaşınız yoksa arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirin derim. arda’nın bir sürü yanlışı olmuş olabilir ama şarkıcı berkay ile olayı en masum davranışı.

    edit: berkay’ın yaptığı şey ile icardi’nin yaptığı şey aynı değil bu arada. berkay, caner’in eşiyle o olayı yaşadıktan sonra herhangi bir şekilde caner’in eşiyle ilişkisini sürdürmedi. bir anda kesildi haberler. zaten kız arkadaşı mı nişanlısı mı ne vardı o dönemler. yani karaktersiz bir herif berkay.

    icardi’nin olayında ise wanda ile yaşadıkları yasak aşktan sonra wanda ile evlenmiş, bir de mecbur olmamasına rağmen wanda’nın eski evliliğinden olan çocuklara da aslanlar gibi sahip çıkarak yanına almış, kızlarına nasıl babalık yapıyorsa, o çocuklara da babalık yapmıştır. üstelik o dönem icardi’nin bir kız arkadaşı yoktu yanılmıyorsam. herif en azından yaptığı yanlışı doğrularla düzeltmeye çalışmış-çalışıyor. yani uzaktan yakından ilgisi yok berkay ile icardi olayının.
App Store'dan indirin Google Play'den alın