resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6079
    (bkz: #3118672) iki yil once hakkinda yazdiklarim. kendimi refere etmeyi sevmiyorum fakat kerem'i sevdigim bilinsin diye bastan yaziyorum. ozellikle de linc yerken degil, sakinken yaziyorum. lutfen su vucut dilini degistir. basit hatalarda, top kayiplarinda vs. oyle el, kol hareketleri yapiyorsun ki tribunden ben geriliyorum, sanki bana kizmissin gibi. icardi gibi muhtesem bir ornek var yaninda. adam surekli pozitif. bir de su var, uzun yillar sonunda hem kerem iyi bir konumda, hem galatasaray tekrar sampiyonlar ligine gitmis, sampiyon olmus, ezeli rakibini hem sahasinda, hem kendi sahamizda madara etmisiz. bu kadar negatif olacagimiz bir durum yok.

    muhtemelen yasadigi mobbing ve kotu gunler ruhunda kalici hasarlar birakti. bunu insani bakimdan anliyorum ama birak kardesim o gunleri eskide kalsin. affet, unut ne yaparsan yap ama birak yani. sana mobbing yapan o oyuncularin isimlerini bugun kimse bilmiyorken, sen bu ligin icindeki en potansiyelli birkac yerliden birisin. kazanmanin keyfini cikar, keyifle oyna, bu kadar hirs ve nefret belki bugune seni getirdi, ama ilerisine goturmeyecek emin ol.

    bir konu daha var. katki saglamak illa gol veya asist degildir. inan sen takima katki sagla, istegini goster. gol ve asist yapmadiginda da taraftar, en azindan bilincli galatasaray taraftari sana destek olacaktir. hic bu tur seyleri kafana takma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın