resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4399
    bu dünyada para büyük ihtiyaç ısrarla ama ısrarla mustafa denizli ile kıyaslanan hoca. hatta özür dileyerek söylüyorum fatih terim kıyaslanan hoca.
    bakın bu adamın en büyük başarısı 2002 milli takım 3.lüğü keza orada da başarı kaçınılmazdı. çünkü hem kadromuz çok iyiydi hem de acayip kura şansımız vardı.
    bunun dışında 2 lig şampiyonluğu var birini başakşehir'e karşı aldı. bizim kadromuzun kötü olduğu, suyun öte tarafının da kadrosu fena değildi ama onlarda çok kötü olduğu dönemdi.
    aga bu şartlar altında bu adam nasıl mustafa denizli ile kıyaslanıyor. bakın fatih hocamı söz konusu bile etmiyorum. mustafa denizli'ye bile kariyer olarak yaklaşamayacak adamı fatih terim ile aynı cümlede kullanmak fatih hocama hakaret sayılmalı da ah medya ah.
    gelelim günümüze yaşın olmuş 70, yanlış bilmiyorsam fatih hocamdan büyüksün adının verildiği statta sen trabzon'un çocuğusun bakın trabzonspor ile yaşadıkların kariyerin falan geçtim senin ömrün trabzon şehriyle ama seninle bütün trabzon dalga geçti. bak sadece ama sadece bunu yaşamamış olmak için bile takım çalıştırmaz kendisine saygısı olan insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın