• 8010
    (bkz: #3387225)

    daha önce şöyle bir yazım mevcut. mustafa kemal atatürk itibar ve isim istismarına uğruyor. insanların duyguları sömürülüyor. ben fener camiasını sevmek ya da saymak zorunda değilim. dünyaya mal olmuş bir insanı sadece onlar sevip benimsiyorlarmış gibi bir hava yaratıyorlar. kendilerini hem en büyük atatürkçü hem de karşılarındakini atatürk düşmanı göstermek amacındalar. bu da atatürk kimliğine zarar veriyor. atatürk bir zümrenin sahiplenebileceği bir düşünce değildir. atatürk sen, ben, o'dur.
    statları atatürk ismini aldı diye alkış kıyamet koparanlar bir zamanlar cemaat eteklerinde geziyorlardı.
    hadi sen ben o unuttuk peki ya google?

    https://www.cnnturk.com/...mensubu-fenerbahceli

    https://www.cumhuriyet.com.tr/...annediyordum-2097489

    bunlar olurken 1 tane fenerbahçe üyesi de çıkıp kardeşim bunlar fetö'cü, bunların burada ne işi var? siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz gibi sorular sordu mu? zannetmiyorum. çünkü biat kültüründen geliyorlar ve önlerine ne sunuluyorsa evet diyorlar. iyiyi kötüyü ayırt etmiyorlar çünkü kültürlerinde bu yok.

    --- alıntı ---

    kurtuluş savaşı;
    osmanlı'nın dağılması ile birlikte türkiye'nin elinde kalan toprakların işgalci kuvvetlere karşı savunulması amacıyla gerçekleştirilmiştir. toplam dört yıl süren bu savaşta ingiliz, fransız, rus ve yunan ordularına karşı mücadele verilmiştir

    --- alıntı ---

    https://artsandculture.google.com/...hQFMQPZbbCSd8A?hl=tr

    ne kadar da atatürkçü bir tutum değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın