• 9
    maçların daha heyecanlı geçmesi, rekabetin daha dişli olması, yarışın son dönemlere kadar devam etmesi sizin için ne kadar önemli gibisinden tuzak sorular bulunan ankettir.

    bu sorulara hiç şüphesiz çoğunluk önemli cevabı verecektir ki rekabetçi bir ligi de herkes ister. ancak soru öyle bir manipülasyon sorusu ki işin sonunda madem rekabet ve heyecan izleyicimiz için bu kadar önemli o zaman alın size playoff uygulaması denilmenin yolu yapılıyor.

    izleyici rekabet ve heyecanı ancak bunun içinde adalet olacaksa istiyor. mesela süperlig'deki takım sayısını 16'ya çekerek ve böylelikle gelirleri daha az takıma dağıtarak bunu sağlayabilirsiniz. yoksa sen lig boyunca oynanan maçların puanlarını böl çırp kes bu vesileyle ligi ikinci üçüncü ve dördüncü bitirmiş takımlara ayrıcalık tanıyıp ligi lider bitiren takımı ezip haklarını gaspet sonra heyecan ve rekabetten söz et. yok öyle bi rekabet bu düpedüz hırsızlık. sizin heyecan ve rekabet mantığınıza göre süperlig'deki 18 takım 34 tane hazırlık maçı oynasın şampiyon da sene sonu tek maç üzerinden elemeli turnuva şeklinde belirlensin o zaman daha heyecanlı olur belki değil mi? siz çocuk mu kandırıyorsunuz?

    dünyanın bütün büyük futbol ligleri bu işi bilmiyor kıçıkırık hollanda ve belçika liglerini örnek gösteriyorsunuz bize. hadi abicim hadi siz önce u21 ligi düzenleyin de çocuklar inek otlatılan alanlarda maç yapmasın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın