• 263
    başarısında hiçbir siyasi partinin en ufak bir payı yoktur. araştırınca zaten olmadığını görürsünüz. kimsenin duasıyla falan başarılı olan bir takım da değildir, tesadüfi şekilde de kazanmamıştır başarılarını. zaten yaklaşık 4-5 yıldır bu çapta başarılar kazanacağımız aşikar ilerliyorduk. 2023 dünyasında herhangi bir başarının tamamen duayla, allah'la geleceğine inanmak zaten akıl tutulması. (inancına göre insanlar duaların etkisi olduğuna inanabilir pek tabii ki fakat "tamamen" duayla hiçbir başarı kazanılmaz.)

    başarılarının sebebi içine siyaset girmemesidir, politika ve politikacılar tarafından kirletilmemiş bir alan olduğu için başarıyı getirdi kadın voleybolu. umuyoruz başarıları devam da edecektir. destekliyoruz.

    ayrıca oyuncuları defalarca atatürk adını anmıştır (iyi de yapmıştır.), atatürk hiçbir siyasi partiyi temsil etmez, atatürk siyaset dışıdır. hele 2023 yılında tamamen siyaset dışıdır, atatürkçü kesim bu takımı durup dururken kullanmaya da çalışmamıştır, hatta hiç kullanmaya çalışmamıştır. insanlar yalnızca oyuncuların atatürk sevgisini kendinde de bulduğu için takıma daha çok bağlanmış olabilir, o da doğal haklarıdır. kızların sesi de atatürk adını unutturmaya çalışanlara inat oldukça gür çıkmaktadır. hepsine helal olsundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın