• 83
    biraz ayıp edildiğini düşündüğüm voleybol milli takımının efsane orta oyuncusu. kendisi hepimizin efsane olarak aklına kazıdığı neslihan demir'le de oynamıştır ve o dönemlerden beri milli takımın vazgeçilmez orta oyuncusudur. teknik kısımlara çok girmek istemiyorum, zira teknik katkısı buradaki 4 sayfa okuduğum entryden fazlası ama voleybol okumak isteyen ne kadar insan var emin değilim :).

    ancak bir sporcuyu uzun yıllardır fenerbahçe'de oynayan bir sporcu diye küçümsemeye çalışma kısmını aklım almıyor. kimseyi sevmek zorunda değilsiniz hatta kimseye saygı duymak zorunda da değilsiniz ancak birisi ile ilgili alenen yalan söyleyerek iftira atmak, hakarete varacak söylemlerde bulunmak (sadece buradaki entryler özelinde değil) çok çirkin ve lüzumsuz bence.

    ben şahsen kendisini sevmiyorum, yukarıdaki "fenerbahçe'yi ideoloji olarak yaşamak" tanımı bunda en önemli sebep. ancak "galatasaray'ı ideoloji olarak yaşayan" bir sporcu hakkında yapılan çirkin ve yalan yanlış söylemler ne kadar bizi rahatsız edecekse bu da o kadar rahatsız etmeli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın