resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 6539
    futbolda atılan ilk gol ortalama 1,7 puan değerindeymiş. ilk golü atmak 3 puanın yarısından fazlası demek yani. işte böyle bir bitiricin varsa hemen hemen yakaladığın ilk pozisyonda gol atıp 0-0'ın stresinden takımını kurtarıyorsun. bu birçok takımın sahip olmadığı çok büyük bir lüks. trabzon maçını hatırlayın, molde'nin belini kıran golü hatırlayın. adama top geldi ve attı, işte bu kadar basit. birinci golden sonra ikinci golü atmak da her zaman daha kolaydır. çünkü kilidi açan biri zaten olmuş.

    icardi'ye sahip olmak nedir biliyor musunuz? bazen kötü oynuyorsunuz ama skor alıyorsunuz. adamın ortalama skoru galatasaray'da 0,90. asiste hiç girmeden tabi. dolayısıyla icardili bir galatasaray'ı yenmek için 2 gol atmalısınız. çünkü icardi'nin zaten bir golü olacaktır. bu kaderden bayern'in bile kaçabileceğini sanmıyorum. bayern bize 2 gol ve daha fazlasını atabilir tabi, o ayrı mesele.

    kendisini kerem'in dikine havadan attığı paslar dışında yeterince beslediğimizi de düşünmüyorum. bence çok az şans geliyor. takım oturdukça, eksik olan set oyununda biraz iyileşmeler oldukça, ndombele ve ziyech gibi ince pasları atabilecek oyuncularımız oldukça icardi'nin istatistikleri saçma yerlere de gidebilir. icardi fazla dikkat çekerse çevresine de çok iş yaptırabilir, özellikle zaha'ya. ben çok gaza gelmemekle birlikte hala icardi için bunlar bir şey değil diyorum. takım kendini buldukça icardi de ivmelenecektir. şu anki form durumu takımdan bağımsız zaten. ölüsü bunları yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın