resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3494
    gönül isterdi ki hâlâ iyi bir avrupa takımında mücadelesini izleyelim. yirmi yıldır neredeyse futbol aleminde bırakabildiği tüm izleri bıraktı. ronaldo arabistan'da, kendisi amerika'da dünyalıklarını doldurmakla zaman harcıyorlar.

    benim gibi düşünen romantik ve nostaljiye çok dalıp çıkan futbol severlerin anlamadığı bir nokta, günümüz gladyatörleri tarihteki muğla'da stratonikeia ya da roma'daki kolezyum arenalarında savaşan gladyatörler gibi bitmek istemiyorlar. başka türlü arenalar cezbediyor. saygı duymak gerekiyor mu?

    bizim için eskiyi anmak, o güzellikleri tekrar yaşamak kolay. metanın dünyasında, büyük köy diye adlandırılan dünya coğrafyasında keyfiyetini seçti diye kimse azarlanamaz. bizim arzu nesnemiz değiller çünkü başarıları onların kendi kararlarını alma noktasına çoktan getirmişti. (yaş, ruhsal doyum, aşırı para vs.)

    bizler için kulağımızın bir köşesinde "messi" ismi çınlayıp duracak. nostalgia açısından fevkalade güzel işler başarmış, son dünya kupasında tarihte artık bir dünya kupasında senin ismin olsun diye birazdan fazla kıyak geçilmiş adamın yaşattığı güzel duygular bir çekmece de kapalı durmaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın