• 110
    şöyle bir galatasaray fb kıyası yapayım kısaca, takımımızda crespo kadar iyi bir orta saha, ferdi kadar iyi bir savunmacı yok. hatta icardiyi çıkardığımız takdirde kadromuzda fb kadrosuna layık bir oyuncu bile yok* *. bu yorum 2022-2023 sezonu için geçerli tabii, yeni transferler ve güncellemeler 2024 ile gelecek elbet. lakin şu anki durumda sormak istediğim soru şu, transfermarkt scoutlarına mı yaptırdınız oyunu birader?*

    sırf piyasada başka bir futbol oyunu kalmadığı için oynadığım oyun*. bu oyuna bağımlı falan değilim, futbola bağımlıyım. gidip belçika 2. ligi izleyeceğime burada hevesimi atıyorum, çok boşa harcanan bir zaman ama yapacak bir şey yok. psikologa para harcayamam bu oyun bedava.

    son olarak belirteyim, her sene aynı oyunu çıkartıyorlar. şu anki oyun 2015'tekinden farksız neredeyse, hep ufak geliştirmeler aynı tas aynı hamam. bedava iken alın, gidip 2024'e para vermeyin. kadro güncellemeleri geliyor sık sık, topluluğu takip edin. fmscout, sortitoutsi gibi sitelere bakabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın