resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2615
    son derece başarılı bir iş adamı ve büyük bir galatasaraylıdır. vecino transferi gerçekleşseydi bile bence çok gereksiz ve büyük tepkiler gösterildi. arkadaşlar bu adam gibi insanlar olmasa galatasaray belki bi 5 sezon kendine gelemezdi. galatasaray gibi bir takımı düşme potasına sokabilmek, 13. yapmak falan çok büyük çaba gerektiren işler, öyle taktik-teknik hatalar yaptık da böyle oldu gibi bir şey yeterli değil, bir liyakatsizlik ortamından gerçekleşti bu dönüşüm, bu yönetim bu kulübü burdan aldı şampiyon yaptı ki zor olan bu değil, zor olan bu gibi bir durumda reaksiyon gösterecek enerji ve kaynağı yaratabilmek, bu vizyonu yeniden tesis edebilmek.

    şimdi diyelim ki 8 numara pozisyonunda hatalı olduğu düşünülen bir isme gidildi. olamaz mı? dünyanın sonu mu? mevcut kadro içerisinde bir çözüm üretilemez mi? bu insanlar bu kadar doğruya rağmen hiç mi kredi kazanamadı taraftarın gözünde, hiç mi hata yapma lüksleri yok. rakipler gibi yıllardır kulüplerinin üzerine çökmüş her işi hatalı insanlar değil ki bunlar. allah aşkına biraz izan olsun gösterilen tepkilerde, yazılan çizilenlerde.

    bakın bu sezon transfer edilen insanları football managerda falan getiremezsiniz galatasaraya bu adam gerçek hayatta tuttuğunu kopardı getirdi. öyle kolayca yenecek adam değil, en çok galatasaraylıların sahip çıkması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın