• 48
    son yorumlarını beğenmediğim ikili. ali koç, sd, yağız gibi kişilerden düşman yaratmak, erden timur'un arkasına sığınmak gibi bir refleks geliştirmişler vecino mevzusu patlayınca.

    yaptıkları yoruma göre fenerbahçeli kişiler galatasaraylı bazı yüksek takipçili hesapları satın alarak gündem oluşturup kulübe zarar vermeye çalışıyor. "vecinoyu istemiyoruz" etiketini de bu troll hesaplar yaptı ve bilinçsiz taraftar bu hesapların açtığı tag'in peşinden koştu.

    gökhan dinç ilk olarak "uruguay milli takımında torreira'yı yedek bırakan adam" diye bir alttan alta övüyor sonrasında da "biz sadece haber veririz futbolu ve futbolcuyu değerlendirmeyiz" diyor bunu anlamadım.

    haluk yürekli ise "vecino'yu istemiyoruz diyen 17 yaşındaki ne idüğü belirsiz zibidinin peşinden gittiniz" diye galatasaray taraftarını suçluyor. vecinoyu istemiyoruz etiketine destek veren taraftarı "siz kimsiniz, kulübe büyük zarar verdiniz " diye suçlamalarını sürdürüyor. açın bakın orhan uluca'dan emre özcan'a; sinan yılmaz'dan mustafa demirtaş'a, serkan akkoyun'a futbol analizlerine güvendiğimiz bir çok kişi de bu transferin yanlış olduğunu zaten söylemekte e o halde oyuncu hakkında bunca analiz ön bilgi ve profil ortadayken biz kulübün iyiliğini isteyerek zibidilerin peşinden mi koşuyoruz ? kulübe nasıl bir zarar veriyoruz ?

    bence kendilerine düşman yaratıp ya da o düşmanı daha da kötüleyip safları sıklaştırmaya çalışıyorlar, sağı solu özellikle galatasaray taraftarını suçlayarak vecino olayına karşı gardlarını almaları hiç hoş değil.

    özellikle yaptıkları savunma ile çok ciddi tepki aldılar videolarının altında yapılan yorumlarda da bu belli. zaten yayınlarını bir tek galatasaraylılar izliyordu ve o kitleyi de yaptıkları bu savunma ciddi anlamda olumsuz yönde etkiledi. bu günkü yayınlarını merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın