• 135
    buraya katılalı çok uzun süre olmadı. bu sürede pek çok entry girdim. yazar başlıklarına da çokça yazdım fakat şimdiye kadar hiç kimseye ne özelden ne de başka bir yerden hakaret etmedim. çok zıttım düşüncede olan insanlara bile yapmadım.

    konunun özüne dönecek olursak haksız yere ceza yediğini düşünen yazardır. 4 eylül 2023 günü erden timur'un bir bildiği başlığına entryler girildi. daha sonra bu başlıktaki o günün tüm entryleri silindi. aynı yazarlar ilgili başlığa tekrardan yazdı ben de yazınca ceza aldım. yazdıklarımda hiçbir şekilde hakaret vs. yoktu. ceza alma sebeplerinde önceki entrylere cevap da vardı bu konuda moderasyon haklı orasına bir şey diyemem. erden timur'un bir bildiği başlığına yazan, entrysi silinip tekrar yazan benim haricimde kimse ceza almadı. bakın tekrar ediyorum yazdıklarımda hiçbir şekilde hakaret yoktu. bu konu bir anlaşılsın, bundan ceza almadım. "çocuk istismarını savunuyorsunuz" diyen adamın ceza almadığı yerde de adaleti sorgularım ben.

    normalde bu entry bir veda entrysi olacaktı ama başlığıma çok güzel entryler girildi, çok güzel mesajlar geldi. hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. çok fazla sevenim varmış her seferinde bunu farkediyorum.

    edit: kendim hakkında 3. tekil şahıs ile yazınca şizofren olduğumu düşündüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın