resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2606
    malum vecino olayında taraftar nezdinde erden timur'un şahsına yönelik bir kalkışma gerçekleşmedi. hiçbir galatasaray taraftarı erden timur'u istifaya davet etmedi, dursun özbek'i de istifaya davet etmedi. ha bu kaosun içinde birilerinin canı yanmadı mı, yandı. bir ordu toplanıp savaşa hazırlansa içinde ajanlar cirit atmaz mı? atar. o gün erden timur'un şahsına yönelik bir saldırı ben görmedim. olduysa da bilin ki fbjk trolleridir. bu olay üzerinden galatasaray taraftarını suçlamaya gerek yok. aksine galatasaray taraftarına teşekkür etmeli herkes. galatasaray ara ara kaostan güç devşirir. 1 günlük kaos belki de bize iki tane güzel transfer hediye etti. bu olay, erden timur'a ekstra mesai yaptırmış olabilir ama taraftar ekseriyetle sonuçtan memnun oldu. erden timur'un da bu sonuçtan memnun olduğunu düşünüyorum.

    iptal edilen vecino transferinde anormal şeyler var. galatasaray 32 yaşında elden ayaktan düşmüş oyuncuya 3,5 milyon euro bonservis ve 2+1 sözleşmeyle 2,5 milyon euro maaş verecekti. bakınız bu soygundur. biz böyle transferler geçmişte çok gördük. bu pek erden timur işine benzemiyor. bence olay şu şekilde gerçekleşti: transferde istediği balığı bir türlü yakalayamayan ve tatmin olamayan erden timur işi son güne bıraktı. bence istediği şartlar oluşmazsa taraftardan af dileyip hiç transfer yapmayacaktı. ancak yönetimden birileri ki bir tahminim var, bu kararsızlığı ve panik halini fırsat bilip menajerler aracılığıyla vecino'yu bitirdi. aynı anda bütün galatasaray muhabirlerine haber edip bu kazığı yağlama, taraftara alıştırma işini bu muhabirlere sipariş etti. maalesef hepsi bu organize işe alet oldu. erden timur ise bütün bu olan bitene bir şey diyemedi. galatasaray taraftarı yangına başlayıp bu propagandaya kanmayınca yönetimde kafa karışıklığı oldu. muhtemelen dursun özbek de bu işi o günün sabahında iptal etti ve son günde de işi sadece erden timur'a havale etti. erden timur da daha önce tuzlu bulduğu ama mesafe katettiği ndombele ve sanchez transferlerini pek de pazarlık yapamadan bitirdi. böylelikle yangın sona erdi. buradan erden timur'u paklamaya çalışmıyorum, amacım niyetim o değil ama her ne şekilde olursa olsun bu yangın galatasaray'ın hayrına oldu. birileri ısrarla bu yangının sebebini anlamayıp, demagojiyle hedef saptırıp taraftarı suçluyorsa ben de onun hakkında iyi düşünmeyeceğim. bu vecino transferindeki paralar, transferin haber edilme şekilleri hiç normal değil çünkü. ben de buradan niyet okuyorum, kim neye inanırsa, hadi hodri meydan!

    erden timur'un kendisine eleştiri hakkımı her zaman saklı tutacağım. benim gibi taraftarlar da olacaktır. ama emin olun, erden timur'un kıymetini bu taraftar gayet iyi biliyor. bu kadronun oluşturulması sürecinde sevapları günahlarından kesinlikle fazladır. bir taraftar olarak da kendisine emekleri için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın