resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2604
    beyler adamın kurduğu kadronun büyüklüğü henüz türkiye sınırlarında farkına varılmış değil. hem taraftar hem spor basını büyük ölçüde bu seneyi de geçtiğimiz seneler gibi sanıyor ama çok kısıtlı harcama limitlerine rağmen dünya klası oyuncular 30 yaş ve altında iken geldiler. bundan sonra erden timur bu adamların oynaması, performans göstermesi için de eminim çalışacaktır ama diyelim ki işler umulduğu gibi gitmedi ve takım muradına ermedi sportif başarı olarak. hedefe varmayan oyuncular utansın. pek çok açıdan gerileyen futbol ekonomisine sahip bir ülkenin pek çok açıdan gerileyen futbol ligine ancak bu kadar kaliteli oyuncu sığdırılabilir. fm'de falan ikna edemezsin bu oyuncuları.

    bugünden sonra bu kadro vaadettiğini hiç yapmasa da ben galatasaray'ın son iki yılı için erden timur'a sadece teşekkür edeceğim.

    son not: sözcüklerimi seçerek yazdım ama vurgulamak isterim: biz hiçbir şahsın fedaisi falan değiliz. övgümüz, takdirimiz bugüne kadar yapılanlarla ilgilidir. erden timur da insan. yarın galatasaray'a yakışmayan veya zorda bırakan bir şey yaparsa onu da elbette eleştiririz. kişilere değil eylemlere övgümüz. o doğru eylemleri yapanları da kolay harcamamak gerek ki devamı gelsin, ilham olsun sonraki nesle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın