resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2602
    yani inanılmaz, geçen sezon kadrosundan, rasitsa ayrıldı onun dışında kullanıpta bu sezon kadromuzda olmayan oyuncu yok(raşitsa yı alın diye yangın yapanlardan biri de benim bu arada).
    ayrılan rotasyon oyuncularımız oldu fakat ilk 11 den raşitsa harici giden yok.

    geçen sezondan mutlaka kalmalı dediğimiz, en zor transfer mauro'yu arap yarımadası teklifleri varken kadroda tuttuk, ki tutamasaydık, yerine alacağımız hiçbir oyuncu yakınından bile geçebilecek seviyede olmayacaktı.

    geçen sezon olmazsa olmaz dediğimiz en az 25 mio euro istediğimiz nelson bir şekilde tutuldu, boey tutuldu.
    zaha, tete, ziyech, ndombele, davinson, kerem demirbay, angelinho takıma katıldı( böyle klavyeyle yazınca kolay oluyor, ama adam bunları tek tek kattı takıma).
    eksiklerimiz hala var, bazı transferler kesinlikle geç kaldı, buna da eyvallah, fakat bence mevcut imkanlar dahilinde yapılabilecek herşeyi yaptı erden timur.
    eleştirelim, fakat insaflı olalım. önümüzdeki seneleri de düşünürsek, alternatifli ve geliştirilebilir bir kadro kuruldu, satılabilecek oyuncularımız da mevcut.

    ben türkiye'de bir senede böyle takım kurabilecek bir tane daha adam olduğunu düşünmüyorum, nereden geldiğimizi hatırlayalım, ömer bayramın sol bek oynadığı, taylan berkan orta sahalı, feguli kanatlı bir türlü kalburüstü fortveti olmayan bir takımdan şu anda kağıt üstünde c.l. de bile iddialı olabilecek bir takım hüviyetine bürünmüş durumdayız.
    enseyi karartmayalım, eleştirmeye de devam edelim, ama adamın şevkini kaçırmaya hakkımız yok, ben trasnferin son gününe kadar, hatta vecihi haberi çıktığında bile beklemeyi tercih ettim, beklemeyenler erden timur'u tanımamış gibi geliyor bana.
    bir buçuk aydır hasta haliyle dünyanın yedi köşesine koşturan işini gücünü bırakmış tek derdi galatasaray olan adamın bir miktar kredisi olmalı.

    daha öncede söyledim, eleştirmek ayrı, gömmek, yok etmek, hiçbirşey yapmadı, herşeyi yanlış yaptı demek apayrı, alicababar'ların ve avanelerinin tuzaklarına düşmeden daha mantıklı ve serin kanlı olmalıyız.
    sevgiler, selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın