• 2657
    berkay ile dobois takası istiyorlarsa bana göre üzerine ciddi miktarda para ödemeleri gerekiyor.
    berkay galatasaray'da süre alabilir mi o bile belli değil. dubois ise başakşehir'in en önemli oyuncularından biri olacaktır. öte yandan elimizde sağ bek olarak sacha boey ve tecrübesiz ali turap bülbül var. dolayısıyla galatasaray kadrosu içerisinde dubois'in rolünün de az olmadığı kanaatindeyim.

    benim gözümde galatasaray kadrosundan gitmesi gereken ilk futbolcu mertens. malesef ilk 11 performansı çok düşük. resmen takımı sabote ediyor. artık son 15-20 dakika futbolcusu haline geldi. ayrıca elimizdeki kerem demirbay ve ziyech de mevkisini mertens'den iyi oynayabilecek seviyede futbolcular.

    takımdan ayrılması gereken bir diğer yabancı luyindama. bu şekilde yabancı sayımızı 14'e indiriyoruz zaten. ha eğer 1 yabancı daha gidecek derseniz ben yine dubois'i yazmazdım. ndombele ve kaan ayhan'ın varlığı ile midtschö'yü yazardım.

    açıkçası bu camiadan berkay'ı alıp ondan çok daha kaliteli bir futbolcu olan ve a kalite bir sağ bek rotasyonu sağlayan dubois'i vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. dubois'in yokluğunda uzun süreli bir boey sakatlığı sağ bekte büyük sıkıntı yaşamamıza sebep olur. net şekilde berkay'ın transferinden bağımsız, dubois'in bu takımdan ayrılmasına karşıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın