resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2591
    hem köftem dursun hem karnım doysun,
    hem yıldız olsun ama orada aldığı maaşın 3'te 1'ine gelsin,
    hem büyük potansiyel olsun ama bonservisi 10'u geçmesin,
    hem ingiliz kulüpleri peşinden koşsun ama o bizi seçsin...

    2 gün önce bir ismin medyada çıkması üzerine sayfalarca yazı yazıldı, neler söylendi adama. ondan önce beşiktaş rashica'yı alınca ne hakaretler edildi, iftiralar bile atıldı. ki bu adam bir önceki sene neler neler yapmış, sözde kredisi en yüksek adamdı. en çok güvenilen adamdı. yersen.

    şimdi de yakın dostlarına ben küstüm dediği medyada konuşuluyor ki muhtemelen yalandır. kendisi öyle 3-5 ergenin saçmalamasıyla bu işlerden çıkmayacak kadar hem galatasaraylı hem de hırslıdır. ama ben olsam siz burak elması özlemişsiniz sanırım der hepinize tersten bir ders verirdim.

    1 gün sakin kalamayıp ortalığı yıkanların hepsini toplasan şu adamın yaptığı hizmetin 100'de 1'ini yapmamıştır. hepsini toplasan şu adamın kurduğu kadroyu hiçbir oyunda kuramaz. cebinden para çıkmasın diye 40 takla atanlar kulüp için milyonlarca euro harcayan adama ne laflar söylüyor. şaka gibi.

    nasıl fatih terim bize teknik direktör olarak tarihin yönünü değiştirdiyse bu adam da yönetici olarak tarihin yönünü değiştirmeye başladı. bırakın da adam işini yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın