resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2315
    galatasaray'dan ayrıldıktan sonra galatasaray'ı terörist ilan eden bir videonun baş rol oyuncusuydu.
    bilmiyor olabilir ama öğrenmemiş olamaz.
    ancak biri beni böyle kullansa açık söyliyim ortalığı ayağa kaldırırdım. hele bende hatrı olan ve hakkımda her zaman iyi konuşan bir kişiye (burada camia oluyor) karşı bunu yaparsa ipler kopar.

    hatta önemli değil, aram kötü olan biri için de durum aynı. mesele benim üzerimden başkasına terbiyesizlik, saygısızlık, kötülük yapılmasıdır. kimse beni böyle bir şeye alet edemez. biraz insanın ne kadar onur taşıdığı ile alakalı bir durum bu.

    açık söyliyim rashica yerinde olsam bu işi uefa'ya kadar götürürdüm ama beşiktaş'ta top oynamazdım.
    o videonun orada kalmaması için her türlü açıklamayı yapardım.

    neyse bu karakter meselesi.
    rashica su gibi futbolcuymuş. içine koyulduğu kabın şeklini alıyormuş. şu anda da beşiktaş'ın şeklini almış durumda. tepeden tırnağa, yöneticisinden teknik adamına bünyelerinde taşıdıkları iğrençliğin her bir zerresi üzerine sinmiş rashica'nın.
    bakın terör, ırkçılık, cinsel saldırı... bu gibi şeylerin iftirası atılmaz. o yüzden diyorum bu kadar iğrençleşebilen bir camianın her bir zerresiyle uyum içerisinde.
    beşiktaş'ın da mazeretini kabul etmiyorum kendi adıma. o video kaldırıldı mı? yoksa terör örgütünün propaganda faaliyeti resmi sitelerinde hala duruyor mu? gerçekten merak ediyorum bundan o camiada bir allahın kulu rahatsız olmuyor mu?

    bir şekilde galatasaray tarafından tercih edilmedi, iyi ki de tercih edilmemiş.
    tercih etmeyenlere çok teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın