• 816
    rüya gibi geçerken bitişinde kâbusa dönme sinyalleri veren süreç.

    rams park'ta oynadığımız molde maçında ofsayt nedeniyle iptal edilen yediğimiz ikinci golün bünyede yarattığı soğuk duş etkisine benzer bir duruma yakın bir yerdeyiz, yavaş yavaş oraya doğru ilerliyoruz. ama içimizde hâlâ bir umut ve beklentiyle sabrediyoruz. gün nasıl sonlanacak bilmiyorum ama bugün olacaklar önümüzdeki yılın kaderini baştan sonra değiştirecek. taraftarın yönetime olan güveninden, takım başarısına kadar oldukça geniş kapsamlı bir etkiye sahip olacak.

    yönetimin bugüne kadarki başarılarını ve hatta yalnızca bu transfer dönemindeki performansını standartların çok üzerinde bulsam da, orta saha transferi konusunda sınıfta kaldıklarını da kabul etmek gerekiyor. son güne kalması bile başlı başına bir hatadır bana kalırsa. ola ki bir transfer gerçekleşti; oyuncunun oryantasyonu vs derken şl grup maçlarının sonuna yaklaşmış olacağız. bu büyük bir handikap. eldeki imkânlarla bu kadar oluyor, onun da farkındayım, hatta eldeki imkanların ötesinde işler çıkarıldığını da düşünüyorum ama bu konuda eksik kaldık. olmadı. işin özü budur.

    bu dönemin büyük bir kaosa neden olmadan, çıkan ufak çaplı yangınların da etrafına daha fazla sıçramadan söndüğü bir şekilde bitmesini dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın