• 121
    bünyamin gezer'in maçı yönetecek hakem olarak tayin edilmesiyle, aklıma bursaspor'un ince ince doğranabileceği şüphesi düşmüştür. ''galatasaray hakemlerden bu sene çok çekti, hakemler düzgün maç yönetseydi galatarasaray bilmemkaç puan önde olurdu'' tarzı düşüncelerin önünü kesmek açısından, bu atamanın yapıldığını düşünüyorum.

    bildiğiniz gibi, bünyamin gezer bu ligin en eyyamcı hakemidir. o despot sıfatının altında, gün gelir yüzüne karşı ''hassiktir'' çeken bir topçuyu bile atmaya cesaret edemeyecek bir ruh belirir. kimi zaman da yardımcısının kafası yarıldığında ''maçı tatil etseydim, kadıköy karışırdı'' diyebilen bir futbol korkağına dönüşür. hem son haftalarda üst üste gelen hakem hatalarından dolayı yükselen sesleri bastırmak, hem de ''bırakalım da son 3 haftaya şampiyonluk ümidi ile girsin çocuklar ehueheu'' fikrini tetiklemek için uygun kalibrede bir hakemdir ne yazık ki kendisi.

    gönül ister ki, tertemiz bir maç olsun. çıkıp aslanlar gibi topumuzu oynayalım ve bursaspor karşısında galip gelelim. ama yönetmenin cv'si, hepimizin midesini bulandıracak cinsten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın