• 135
    öncelikle 2023-2024 sezonu ile totalde 17. kez uefa şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek olan cimbombom'umuza hayırlı olsun - bu kupaya en çok katılan takımlardan biri oldğumuzu bir kez daha hatırlatalım, ki bazı arkadaşlar bunun farkında değil sanırım - , umarım oynanacak olan maçlarda elimizden geleni yapar ve gruptan çıkarız.

    gruba gelecek olursak; bayern münih bence eski görüntüsünden uzak, o bildiğimiz arjen robben, franck ribery, mario gomez, bastian schweinsteiger gibi çok iyi isimlerin olduğu bayern ile alakası yok şimdiki takımlarının... en azından ben öyle düşünüyorum. geçen yıl bayern'in 7-8 maçını izledim o zevk veren, oyunu rakip tarafa yıkan eski kalitelerinden çok uzakta olduğu zaten net olarak görülüyor idi, borussia dortmund son hafta mallık yapmayıp mainz'i yense idi, bayern sezonu 2. sırada bitirecekti.

    manchester unitediçin de aynı şeyleri söyleyebiliriz; bir dönem rio ferdinand, wayne rooney, ruud van nistelrooy, cristiano ronaldo, edwin van der sar gibi süper yıldızlar bu takımın formasını giyerken; şimdilerde epey de uzun süredir gelenin gidenin belli olmadığı, takımın sözde liderinin bruno fernandes denen kazmanın olduğu bir takıma dönüşmüş durumdalar... - hatta burdaki bazı arkadaşlara göre de geçen seneye kadar sorun cristiano ronaldo idi... takımı 10 kişi oynatıyormuş,aslında şampiyonluğa gideceklermiş de takımı ronaldo sabote ediyormuş gibi yorumları ilgili başlıklar da görebilirsiniz!... sebebin ronaldo olmadığı united'ın günümüzde düştüğü ve yıllardır devam eden durumlarını zaten gösteriyor...

    neyse uzatmaya gerek yok; 2 takım da eski görüntü ve kalitelerinden bence çok uzakta; bayern'i yener yeniliriz,, united da aynı şekilde puan alırız almayız bunlar farklı şeyler... mücadele edelim; hedef maçlarımız olsun, 2013 de olduğu gibi ben yine gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum.

    cimbombom'umuza tekrardan hayırlı olsun, umarım bizleri mutlu eden oyun ve skorları alarak gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

    allah utandırmasın.

    ha unutmadan bazı arkadaşlar galatasaray'ın geçmişinden, tarihinden habersiz gibi yorumlar yapıyor, bilmeyenler olabilir. araştırıp öğrenilebilir. biz yine de küçük bir hatırlatma yapalım;

    https://www.youtube.com/watch?v=gdLDGh0GN44

    https://www.youtube.com/watch?v=70UiQVOUpaw

    bunların dışında mesela şampiyonlar ligi'ndeki 8 yıldızı, format değişikliği niye yapılmış filan, bunlar da araştırılıp öğrenilebilir.

    son olarak ümit aktan'a da burdan sevgilerimizi iletelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın