resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 13140
    kendisini bir konut olarak düşünelim. manzarası çok güzel, içi geniş, iç mekan malzeme kalitesi çok güzel. çarşı içinde. üstüne üstlük dolap düzeni de on numara.

    fakat iki kusuru var. birincisi bazı gunlerde elektrikleri kesiliyor, ikincisi de fay hattının üzerinde ve dayanıksız yapılmış.

    övenler, dolaplarını, muhitini, genişliğini nasıl görmüyorsunuz diyerek övüyor. duvari altin kaplı olsa fay üstüne kötü yapılmış ve spontan olarak elektrikleri kesilen bir evde oturmak istemem.

    belhanda topla dikine iyi gidiyor. hep hücumu düşünüyor, ve hırslı.
    ama savunma önündeyken zayıf çevre kontrolü ve ilk dokunuşu nedeniyle kritik topları kaptiriyor. üstüne üstlük pas şiddetini ayarlayamadigi için çıkarken basit top kayıpları yapıyor.
    bunun yanında oyuncu transfer etmek için düzenlenen hazırlık maçında da 20 senelik kadıköy deplasmanında avantaj elde etmişken de her saniye kırmızı kart görme riski var.

    diğer herseyi kevin de bruyne olup bu iki handikapı olan bir oyuncu olsa dahi istemezdim. sevenlerinin hata ettim dememek için inat ettiğini düşünüyorum. kendisi yerine orta sahada nelsson'u oynatırım. en azından her saniye kırmızı kart yemez ve haddini bildiği için riskli pas denemeyecegi için her maç 5 kez pozisyon yedirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın