• 131
    nispeten yeni kurulan bir takım olduğumuzu, çoğu transferimizin takıma katılmadığını, bazı bölgelere hala transfer yapmadığımızı hesaba katarak, bu eksik bölgelere iyi transferler yapsak bile takım oyununa hemen katkı verip vermeyecekleri konusunda belirsizliklerin olduğu bir ortamda dahil olduğumuz grup.

    mantıklı olmak gerekirse hedef 3. olup uefa dan devam etmek oldukça iyi bir seçenek.

    kızmaca darılmaca yok rakiplerden bayern zaten bayern ve üstüne üstlük kane'li bayern, kemik bir kadroları vardı ve üzerine gerekli eklemeleri yaparak geçen seneye göre daha da güçlendiler(her iki maçı da sonraki maçlarımızın motivasyonunu etkilemeyecek şekilde en az hasarla atlatmak çok önemli).

    mençıstır her ne kadar aşırı iyi yönetilen bir kulüp diyemesek bile gene oturmuş bir kadroya, birçok yıldıza sahip bir takım, premier lig temposuna ve yarışmacı takımlarla maç yapmaya çok alışkın bir takımla oynayacağız (iki maçta sürprize açık, herşey olabilir diye düşünüyorum, 1 de olabilir 4 te hiç olmayabilir de).

    kopenag klasik kuzey ülkesi takımı, çok daha düşük bütçelerilerine karşı ön elemelerde ecel terleri dökerek ilerledik, bunu gözardı etmeden çok çok çok ciddiye alarak ve asla kaybetmememiz gereken maçlar olarak değerlendirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum( 6 puan bizi uefa'ya atar 2.lik şansımızın oluşması içinde olmazsa olmaz diye düşünüyorum. 4 puan uefa yolunda iyi bir puan olur, 3'er paylaşılan puan ve daha altı paunda işimiz alaha kalmış demektir).
App Store'dan indirin Google Play'den alın