• 770
    gelenler:

    - mauro icardi
    - angelino
    - wilfried zaha
    - tete
    - hakim ziyech
    - kerem demirbay
    - cedric bakambu
    - halil dervişoğlu
    - günay güvenç

    buraya ek olarak halen 2 tane daha orta saha, belki 1 stoper hatta sağ bek konuşuluyor. ki bunların da yukarıdaki oyuncuların seviyesinde ya da yakın seviyede olabileceğini düşünmek yanlış da değil.

    geç kalındığı konusu evet haklı tarafı var ancak istediğimiz seviyedeki oyuncuları erken almak zaten mümkün değil. istediğimiz seviyedeki oyuncuları erken alma derdine düşsek bu sefer icardi'yi kaçırabilirdik. yaptığımız tüm transferler fırsat transferi zaten, bizden önce daha büyükler ya da araplar topa girmesin diyerek aldık bu isimleri.

    şimdi kaldı orta saha, e bir de şampiyonlar ligine katılım var ve oradan geleceksiniz para da var. oyuncuları ve kulüpleri ikna etme şansı daha yüksek. kalanlar ve adı geçenler de boş oyuncular değil. bir yandan da erden timur faktörü var.

    gerçi bizim taraftar erden timur'a sallıyor. adam vizyonu ile ligin bile gidişatını değiştirdi, orta saha alınmadı diye erden timur asmaca oynuyorlar başlığında.

    az sakin. kaldı 2 gün. bu 2 günde beklenenler gelmezse ne yaparsanız yapın, şu iki gün de bu adama ve sürece güvenmek çok zor olmasa gerek.

    edit: günay'ı unutmuşum entry'yi yazarken. yıllardır muslera sayesinde kaleye hiç bakmadığımız için. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın