• 96
    biraz sansimiz yaver giderse belki gruptan cikabiliriz. 2013-2014 sezonundaki real madrid juventus’lu gruba cok benziyor. son rakip de kopenhag olunca tam o karli juve maci akla geliyor. gruptaki takimlara bakalim:

    1. bayern’i gec. bayern maclari icin soylenecek tek soz “….kacinilmazsa zevk almasini bileceksin.” :(( o iki maci ne yazik ki su sekilde takip edecegiz.

    https://i.makeagif.com/media/3-23-2016/nuO9rj.gif

    2. kophenag’i iceride yenersek ustune deplasmandan 1 puan kurtarirsak cok iyi. ama olmazsa rams park arena’dan galibiyet cikarmaliyiz. en minimumu bu.

    3. bilindigi gibi manchester united son 10 yilda sir alex ferguson’dan sonra resmen coktu. eski dev takim kimligini kaybedip suursuzca transfer yapan takim haline burunduler. oyle bir iki uefa avrupa ligi veya fa cup disinda cok buyuk bir basari yakalayamadilar. gecen sezonu 75 puanla 3. tamamladilar. bir onceki sezonu ise 6. teknik direktorleri 2022’de goreve gelen erik ten hag. bugunku konjokturde sike surecinden sonra 2013 yilindaki conte’yle cikis yakalamis juventus’un gerisindeler. takim rayina oturur da sansimiz yaver giderse belki deplasmanda bir puan ve iceride 1-0 gibi bir skorla 3-4 puan toplayabiliriz.

    10 yil once drogba vardi. sneijder vardi. selcuk vardi. burak vardi. melo vardi. sakatlanana kadar hamit vardi. genc bruma vardi. bu yil icardi var. oynamaya baslarsa zaha var. tete var. ziyech var. kerem var. torreira var. bu oyuncular fark yaratan oyuncular. cok zor ama imkansiz degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın