• 172
    okan buruk hocaya;

    itiraf etmeliyim ki sizin yeterli bir teknik direktör olduğunuza dair geçmişte şüphelerim vardı. başakşehir ile kazandığınız şampiyonluk bana siyasi bir şampiyonluk gibi geldiği için pek başarı kanıtı teşkil etmiyordu gözümde. boşta kaldığınız 2021-22 sezonunda galatasaray'ın başına geçmeniz için herkes tezahürat ederken bile ben başarı için size değil galatasaray'ın winner kimliğine güveniyordum.

    fakat tanrı şahit olsun ki kulübün başına geçtiğiniz andan itibaren başarılı olmanızı çok istedim. size şüpheyle yaklaştığım tek maç da 28 ağustos 2022 trabzonspor galatasaray maçı olmuştu. bir tek o maçtan sonra şampiyon olamayacak mıyız acaba demiştim.

    ancak siz, size şüpheyle bakılmaması gerektiğini 14 maç üst üste kazanıp ligdeki en uzun galibiyet serisi rekorunu kırarak ve ligdeki son 25 maçın 22 tanesini kazanıp şampiyon olarak kanıtladınız. hem teşekkürler hem de tebrikler. bu 30-40 yılda bir görülecek rekorları bize geçen yıl tattırdığınız için daha daha teşekkürler.

    şimdi bayern münih, manchester united ve kopenhag ile bir şampiyonlar ligi mücadelesine girişeceksiniz. bu gruptan çıkmanız ligde üst üste 14 galibiyet almaktan ya da son 25 maçta 22 galibiyet almaktan daha zor değil. o nedenle takımı gruptan çıkarırsanız ben şaşırmam. sonuçta biz galatasarayız.

    icardi, muslera, boey, torreira ve nelsson'u efektif şekilde kullanarak bu takımlara üstünlük kurabilirsiniz. bayern münih hariç tabi. onlarla mevcut dünyanın güncel bir numarası manchester city bile zor başa çıkıyor.

    tanrı yardımcınız olsun. tavsiyem ligde yaptığınız gibi gol yememeyi önceleyen bir takımı sahaya sürmeniz. ne de olsa icardi mutlaka şapkadan tavşan çıkaracaktır. bu da bizlere 1-0'lık galibiyetleri müjdeleyebilir.

    yolumuz uzun, heyecanımız yüksek. gençliği(niz)miz de var. başarı için daha ne gerek olsun.*

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın