• 2038
    burada transferlerden bahsetmeyeceğim. geçen sene yapılan transferler bu sene rahat olmam için yeterli. yanlış şeyler yapılır mı? tabii ki olabilir.

    ancaaak

    aylardır doğu üstte bozuk olan ses sistemi için yaklaşık 90 dakika boyunca küfür ettik. kadro okunuyor bizde ses yok. şarkı çalıyor bizde ses yok. anons yapılıyor bizde yine ses yok. uzatmalar için biz neden skor uygulamalarını ya da twitter'ı açmak zorunda kalıyoruz? geçen sezondan beri düzeltilmedi. yani bırakıyorum o stada gitmek için dağ, tepe, merdiven tırmanmayı ufacık bir elektronik sorunu bile çözemediler.

    oğlum 6.5 yaşında. stada götürmek istiyorum o metro çıkışındaki havasız merdivenleri tırmanmak ve çocuğu o kaosa sokmamak için geri adım atıyorum. neden bizler de fb ve bjk taraftarı gibi stattan çıkınca 2 dakikada otobüse ya da herhangi bir ulaşım aracına binemiyoruz? neden dakikalarca klostrofobik yerlerde havasız dakikalarca yürüyüp merdiven çıkıyoruz? neden her metro çıkışında asansör kavgasına şahit oluyoruz? neden ya neden aylardır bozuk ses sistemiyle maç izliyoruz? bunu bana biri izah edebilir mi? piç miyiz biz ya? paramızı verdik kombine aldık ve düzgünce maçımızı izleyip takıma destek olmak istiyoruz. ne yapmamız lazım rakiplerle eşit şartlarda maç izlemek için? fark ettiyseniz gsstore'dan bahsetmedim bile. bu da başka bir olay ya neyse. çok doluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın