• 42
    tez zamanda kelleri vurulsun da hepimiz rahatlayalım. 3 yerli kuralında; ayhan akman-okan buruk-ali yiğit buruk hattı ile umarım çok iddialı oluruz.

    galatasara, uefa'yı ilk 11inde 8 yerli ile aldı ama 23 yılda yeni türkiye'deki her şey gibi sabrın da son kullanma tarihi 1.5 maça indi.
    kerem'in mimikleri,berkan'ın tahtalığı,yunus'un şımarıklığı.. yüzü biraz alışsın abdül'ün de hiç bilmediğimiz bir özelliği çıkar. aysalizmle zehirlenmiş taraftarımız avrupa gol kralı burak yılmaz o maçta 2den az gol attıysa 'abi sırtı dönük oyunu yok yeaa' diye ağlamıyor muydu sanki?

    hiç kendimizi kandırmayalım beyler, anadolu'dan topçuyu fenerbahçe alınca yanlışı tercih etti falan diye. son zamanlardaki bu öğütme işi iş değil. başarı 11 general ile gelmiyor, sadece kalite ile de gelmiyor. ve size ofsaytlık bilgi: yerlilerin yabancıların 1000de 1i şımarıklık lüksü olmadığı gibi default mecburiyetleri zor zamanda parasal bagajı ilk üstlenen de oluyorlar.

    bugünden şerh düşelim; ünlü yatırımcı ray dalio her ekonomik krizin belli bir döngüsü vardır der. galatasaray'ın da başarı/başarısızlık döngüsü aktörler değişse de belli zihniyet değişimleri ile paralel ilerler. galatasaray zaten 30 yıldır her 2 yılda bir şampiyon oluyor 30 yılın başlangıcındaki gibi dominasyon kuracaksak , avrupa'ya uzanacaksak bu kibri uzak tutarak olacak. bir gün gelip yenecek kimse, yenenlerin yerine getirilecek para kalmadığında etebo aslında sol bek oynar mı demeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın