• 7724
    winner'dir. o kadar. herkes bilecek.

    övmelere doyulamayan o rakip takımın turu geçmek için iki maçta 3 gol daha fazla atması gerekiyordu.
    adamlar bize 2 maçta, 180 dakikada 3 gol atabildi. 3 daha atmaları gerekiyordu. adamların bu maç zaten kaleyi bulan 3 tane şutları vardı. yani her attıkları gol olsa maç en fazla uzatmaya gidiyordu. daha ne??

    tekrar tekrar yazıyorum. anlamayanlar var diye. biz hak ettik, biz turu geçtik, galatasaray'iz biz.

    sahada oyuncularımıza tekme tokat girerek maç kazanmaya çalıştı bu yeteneksiz adamlar. bu kadar büyütülen, bu kadar abartılan bir rakibimiz hiç oldu mu bilmiyorum.

    ekşi'de bile gs balı başlığının altında neredeyse 200 entry var. arkadaşlar biz bu adamlara öyle ya da böyle 180 dakikada 5 tane salladık geçtik. nasıl bir milli eziklikse hala molde'nin hakkıydı ama adamlar gol atamadı falan diye savunuluyor. yahu gol atmak zaten bu oyunun en önemli tarafı. en önemli konu bu olduğu için zaten aylarca ıcardi diye dilendik, milyonlarca euro'muzu orta saha ve defansı boşlama pahasına ıcardi'ye döktük. iyi de yaptık. winner adam, vurdu geçti.*

    hayır, yabancıları anlarım, fener/little team falan da anlarım bir tarafları yanıyor. bize ne oluyor? molde zayıf bir takım. iddia ediyorum. kura şansları olmazsa avrupa ligi gruplarından da çıkamazlar.

    hocaları da 16 senedir aynı takımda ama gol atmadan maç kazanılmayacağını anlamamış herhalde. ıcardi'ye önlem almayacağız falan diyor. sözlükçü de geliyor adama dileniyor. biz hak ettik, biz turu geçtik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın