• 64
    galatasaraylı taraftarın bir kesiminin kafasına göre şekillere soktuğu bir başka olgu.

    eleştiriye karşı çıkan kimmiş mesela ? ya da senin yazdığın eleştiri oluyor da senin yazdığına karşı argümanlar sunulunca bunun adı neden eleştireye karşı olmak oluyor ? ya da beni linçliyorlar muhabbeti başlıyor ? yangıncı taraftar anomolisi bitti şimdi de eleştiren taraftar kavramı üzerinden kendine paye biçmeye çalışan bir kesimle mi uğraşacağız ?

    takımla üç maç sahaya çıkmış oyuncusuna " bomboş transfer" demek mi eleştir mesela ?
    oturmamış ve sirkülasyon içerisinde olan kadro ile 5 yıldır takımın başında olan teknik adamla ve ligde 28 maç oynamış takıma karşı zorlanınca twitter'da farklı teknik direktörlerin ismini gündeme taşımak ve okan buruk bal'ı diye bir şeyi gündeme taşımak mı eleştiri ?

    geçen sene başında yerden yere vuranlar şuan gökler çıkardıkları toreria'ya bir deplasman maçı sonrası "tatile çıkmak için kırmızı kart gördü" derken bu "yapıcı" eleştiri miydi mesela ? ya da bugün aynı şeyleri farklı şekilde yapmak mı "yapıcı" eleştiri ?

    sizin gördüğünüzü herkes görüyor şampiyonlar ligi play-off'unda molde'ye karşı kötü oynarak tur atladık. 3lü oynayan takımlara karşı zorlanacağımız ortaya çıktı ama olayın tadını çıkarmaya fırsat vermeden kendi oyuncusuna "çöp bu boş transfer" geyikleri dinlemek zorunda mıyız ?

    geçiniz bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın