• 61
    okan buruk'un oğlu sevgili ali yiğit için hakaretamiz söylemleri sebebiyle gündemde olan kişidir.

    bence biraz yaşanan olayı da, olayın baş aktörünü de fazla ciddiye alıyoruz, hatta abartıyoruz. hatta bir kısım taraftarımız saldırganca bir tavırla yaklaşıyor meseleye. ne demiş bu genç arkadaş? izlediğim kadarıyla cüce ve çirkin. gs taraftarı ne istiyor? linç etmek, para kazanamayacak hale getirmek, marketten silmek, idam isteyen gördüm ya.. ölüm tehditi falan alıyormuş. ben şaşırıyorum açıkcası, ölüm tehditi biraz abartı değil mi sizce?

    çok canlarını sıkarsa ali ile babası gider hukuk önünde hakkını savunur zaten, bu insanları seven bireyler olarak da sosyal medyada da boykot edersin, geçersin. abartmanın ne anlamı var?

    böyle kindar bir hissiyatla meseleye yaklaşan arkadaşlara da sormak istiyorum; siz hiç genç olmadınız mı ya? hanginiz bir başkasına çirkin ya da cüce demediniz? ben anlamıyorum, nezaket ve görgü kurallarıyla tanınan bir ülkeyiz de ben mi kaçırdım?ya da hepiniz çok steril ortamlarda mı büyüdünüz? bu kadar iyi eğitimli misiniz hepiniz? madem öyle ölüm tehditi nereden çıkıyor o zaman?

    bence maçsızlık taraftarın kafasına vurmuş, linç edecek yer arıyorlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın