resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3066
    zamanında diagne premier ligde kiralıkken, performansı aşırı abartılıyordu, kesin para kazanacaktık burda yazılanlara göre ama hiçbiri gerçek olmadı. o dönem abartıldığı bir maçtan sonra pozisyon pozisyon değerlendirip kötü oynadığını yazdığım için de tepki almıştım. bugün zaniolo’da da ilk maçtan benzer bir durum oluşmaya başladı.

    oyuna girdikten sonra içinde bulunduğu pozisyonları tek tek yazmak istedim. bunu zaniolo’yu eleştirmek için demiyorum ama öyle abartılıyor ki şu an gören de bir şey yaptı sanacak.

    kendisine gelen ilk topta, baskı yedi, saçma bir hareket yapıp topu kaybetti, burnley atağı başladı. ikinci topta güzel sürdü, yanındaki arkadaşına verse boş kaleye gol atacaktı ama zaniolo’nun pas verme özürlü olduğunu biliyoruz, şut çekti net pozisyonu harcadı. üçüncü topta ceza sahasında kimse yokken saçma bir orta yaptı, kaleci aldı, anlamadım kime ortaladığını. dördüncü topa güzel bir çalım atıp, sağdan gelen arkadaşına bıraktı, bu asist olabilirdi. beşinci topta yine klasik zaniolo kendi sahasında pozisyon yokken gitti faul yaptı, rakibe duran top fırsatı verdi.

    umarım güzel bir performans sergiler bu sezon, biz de paramızı alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın