resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 6313
    üzerinde çalıştığım proje sayesinde ülkedeki refah ve saygı düzeyini arttırıp, şiddet eğilimini düşürebilecek adam.

    buradaki anahtar sözcüğümüz gol sonrası spiker tonlamasıyla yapacağınız "emanueeel maurooo icardiii".

    hérhangi bir öfke, tartışma anında eşiniz, yakın arkadaşınız, akrabanız her kim olursa olsun galatasaraylı tanıdıklarınıza bu şekilde seslenirseniz ortam yumuşuyor, özürler dileniyor ve canımlar cicimler havada uçuşuyor.

    emel abla var bizim tanıdık. eşimden eve 300 liralık bir ütü almasını istiyorum 3 aydır almıyor, tartışıyoruz pita dedi. verdim taktiği, abla dedim bak böyle böyle. ertesi gün evlerinin önünden geçiyorum bir baktım cemil abi asfalt düzleme silindirinden almış, çıkmış üstüne pantolon ütülüyor bahçede. dedim etkiye bak vay amk.

    bir akşam eve yürürken baktım bizim necmi abiyi 15 tane adam çevirmiş ellerinde sopalar dövecekler belli. yanına gidip sihirli cümleyi söyledim kulağına ve o da çaresizlikten bağırmaya başladı bu ismi. 15 adamın sekizi necmi abi tarafına geçti. karşı tarafa ne ayaksınız oğlum siz falan çekmeye başladılar, en önde de necmi abi. diğerleri özür diliyor.

    böyle onlarca hikayem oldu. arada başarısız bir iki denek oldu ama hata bende değil. faruk abi patronla zam için konuşacağım dedi verdim taktiği, gitti. patronun galatasaraylı olup olmadığını sormayı unutmuşum. kovuldu işten, tazminatsız.

    tahsin abi trafikte tartışırken futbolla hiç alakası olmayan bir adam üzerinde denemiş. adam emanuel ne lan, sen bana doksanlardan kalma erotik küfür mü ediyorsun deyip dövmüş levyeyle. ama olsun pes etmek yok.

    daha yaşanılabilir bir toplum için hep béraber:

    emanueeel maurooo icardiiiiiiiiiii
App Store'dan indirin Google Play'den alın