• 127
    galatasaray sözlük yazarları olarak kafayı yediğimizi gösterir mevki.

    bu bölgeye bir transfer yapılacak ancak adı geçen - geçmeyen neredeyse her oyuncu için "aradığımız adam değildir" deniliyor.

    galatasaray sözlük yazarları olarak aradığımız 8 numara kriterleri ektedir:

    -topla kat edebilecek
    -pas isabet oranı %95 civarı olacak
    -bu isabetli pasların tamamı hücumda tehlike yaratacak
    -aynı zamanda oyuncunun pres gücü çok yüksek olacak, ceza sahası önünde rakip forvete rakip ceza sahası önünde stopere pres yapacak
    -top kazanma yeteneği bek gibi, kafa vuruşu stoper gibi olacak
    -ortalama bir kaleci gibi boyu olacak
    -kart görmeyecek, sakatlanmayacak ve takımı eksik bırakmayacak
    -sokakta hanımefendi
    -mutfakta aşçı
    -yatakta öhm, şey sahada 6 numara da olabilecek 8 de olabilecek, 10 da olsa fena olmaz ama 9 gibi gol de atacak

    beyler, iyi misiniz? sanki bana fifa'da kariyer yapacağız da oyuncu yaratıyoruz gibi neden davrandığınızı bir anlatır mısınız?

    deliriyorum günlerdir şu orta saha mevzusunu okudukça. ya bu platformda veratti için "aradığımız adam değil" denildi, bunu bile gördü bu gözler.

    kim abi tam olarak aradığımız bu adam. isim verin ya, bak yemin ediyorum bu entry'yi güncelleye güncelleye hepsini kaç kişi istiyorsa yazacağım arkadaş. vallahi bak yeşillendirin kimleri istiyorsanız, allah belamı versin ki hürriyet güçer bile yazılsa onu da ekleyeceğim, suat kaya yazılsa onu da ekleyeceğim bak.

    guendouzi konuşulur "aradığımız adam değil" veratti konuşulur "aradığımız adam değil". nedir abi camavinga - tchoumeni - kevin de bruyne - falan hepsini doldurup tek uçakla mı getirelim? real madrid'i her maç sırtlayan bellingham mı alalım ne yapalım ya söyleyin.

    nasıl birisini arıyorsak herkes biliyor belli ki, ama kimse söylemiyor ismini. bu da moda oldu, herkesin kafasında bir isim var söylemiyor ancak gündeme gelen o x oyuncu hariç her oyuncuya "aradığımız adam değildir" deniliyor.

    bak bunu talisca için söyleyin, sonuna kadar haklısınız. mevkisi dolu çünkü, ne bileyim bir kanat oyuncusu ismi çıkarsa söyleyin, sol bek falan olursa söyleyin. ama abi orada oyuncu olmayan bir pozisyon ve takımın oyununa uygun olabilecek hem de lig için şahane olabilecek adamlara bunu yapmayın ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın