• 2029
    (bkz: 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı)
    (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)
    (bkz: 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı)

    daha sezona yeni başladık ama bir çırpıda saydığım, orta sahamızın patır patır döküldüğü üç maç. hatta burada ljubljana deplasmanını da sayabiliriz. açıkçası o maçı 3-0 kazanmamız biraz futbolun yüzümüze gülmesiyle alakalı çünkü adamlar özellikle ilk yarı çok sağlam diş geçirmiş, 2-0'dan sonra dökülmüştü. zaten 3-0 kazandığımız o maçta bile bize karşı 14 kere şut çekilmiş.

    hal böyleyken neden hala anderson talisca gibi futbolcuların peşinde koştuğunu anlayamadığım yönetim. nasıl bir transfer politikası izlediğini bu sene kafama hiç oturtamıyorum. lucas torreira'nın oynamadığı her maç bu takımın orta sahası iki pasta geçiliyorken bu takımda ne torreira'nın güven veren bir yedeği var, ne de yanına oturtabileceğimiz bir futbolcu.

    geçen sene yapılan hamleler nasıl nokta atışıysa, bu sene yapılan hamleler bir o kadar şov niyetine geliyor bana artık. bu taraftar her maçı orta saha yüzünden kıvrana kıvrana izlerken bu orta saha transferi ne zaman yapılacak? bu adam ne zaman gelecek? ne zaman takıma alışacak? ne zaman ortama uyum sağlayacak? ne zaman taktiğe oturacak?

    şöyle bir durumdaki takımın şampiyonlar ligine kalması bence gerçekten mucize gibi bir şey olacak. zalgris maçının istatistikleri internette olmadığı için katamıyorum ama diğer üç maçta bize karşı çekilen toplam şut sayısı 49. muazzam bir istatistik bu. sadece 3 maçta 49 şut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın