• 951
    neredeyse hiç beğenmedim bizi. bazı küçük planlamalar hoşuma gitse de parsellemede ve hareketlilikte hem savunmada hem hücumda yaşadığımız sıkıntı çok canımı sıktı. özellikle her pozisyonda merkezde bizi itip peşine ekstra oyuncu soktular. bu sebepten 3-2'lik avantajımıza çok güvenmememiz gerektiğini düşünüyorum. adamlar çok net pozisyon buldular ve çok uzun süreler ya ensemizdeydiler y ada kritik anlarda sayısal üstünlüğü alabildiler.

    itiraf edeyim ben molde gibi kurgulandıktan sonra yavaş yavaş kaliteyi parayla artırılması gerektiğini düşünen biriyim. molde takımını değiştirebilirsiniz. burada bahsettiğim isimlerden bağımsız bir makine işlesin sonra oradaki parçaları kaliteli hale getirirsiniz. hem makine herkesi geliştirir gibi bir yerden bakıyorum. bu tabi ki de bizim düsturumuza uymuyor. o yüzden benim bakışım biraz daha depresif gelebilir. veya ben şu anki organizasyonla uyuşamadığım için daha karanlık bakıyor olabilirim. neyse zaten bu sebepten daha çok sadece okuyucuyum.

    ancak geçenlerde bizim trabzonspor maçımızın güzel bir analizini paylaştım. baktım aynı kanal molde maçını da analiz etmiş. analizi çok beğendiğim için bu maç için de paylaşmak istiyorum. insanların ilgisini çekebilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=y5mIspAvqPY
App Store'dan indirin Google Play'den alın