• 1159
    hocaya torpilci muamelesi yapmış yorumcu. "bu berkan kimin evladı" demek, torpil sayesinde oynuyor demektir. "beş para etmez" cümlesi de ayrı bir konu. ama şu iki söylem neresinden bakarsan bak terbiyesizliktir.

    torreira'nın yokluğunda berkan'ın neden oynadığı teknik gerekçelerle uzun uzun anlatılabilir. berkan bu işleri ne kadar iyi yapabildi, başarılı oldu mu sorusu sorulabilir ve evet kötü oynadı yetersiz vb. denilir. fakat "kimin evladı" demek "futboldan anlamıyorum" demekle ve takımın hocasına saygısızlık yapmakla aynı kefede bana göre.

    sürekli olumsuzluk pompalayan bir insan. hala çıkıp özür de dilemedi. terim belgeselinde bir araya gelince sorsaydın hocaya “bu berkan kimin oğlu, neden getirdiniz” diye. boey’i yemeye çalıştı önceki sene, başaramadı. şimdi de berkan’a takmış.

    geçen sene rotasyonda harika iş yapan, fener maçları dahil bir çok büyük maçta gözümüz kapalı güvendiğimiz adamı taraftarın önüne attı ve çöpe çevirdi üç gündür. sadece bunun için bile galatasaray’dan uzak durması sağlanmalıdır bu adamın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın