resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2237
    iki tarafında * kendilerine göre haklı olduğu noktalar var. bir taraf diyor ki bu yangın ortamında takımın kaptanının daha uslu olması lazım, daha az medya ile yüz göz olması lazım, takım içinde huzursuzluk yaratan değil birleştirici olması lazım diyor. diğer taraf ise böyle şeyler olur, çok büyütmemek lazım. arda bizim en büyük değerimizdir diyor.

    bana göre iki tarafta haklı. oldukça haklı hem de. ama ufak bir detay kaçıyor.

    böyle kavgalar olur. evet olur. ama " şu an " olamaz. olmamalı. şampiyonluk elden kaçmış gibi belki şampiyonlar ligine bile gidemeyeceğiz. bu takımın kaptanı denilen kişinin sakin olması lazım. caner sert mi girdi " oğlum ne yapıyosun lan biraz yavaş, kırdığın ayağımı " şeklinde sitem etsin geçsin. üstüne yürümek ne demek?

    sonra soruyorum kendime. bu adamı bu duruma getiren biz değil miyiz? evet biziz. o yüzden de kızamıyorum. keşke arda turan şu sıralar sinirlerine hakim olabilse. ama olamaz.

    asıp kesme olarak göreceksiniz. görebilirsiniz.

    sürekli söylüyorum. arda turan'ı bu duruma getiren kişi şu an başta olan galatasaray yönetimidir.

    2008 - 2009 yılında oluşan başarısızlığı kendi üzerlerine dikmemek için hedef seçen * yönetim "metin oktay ruhunu" "ali sami yen ruhunu" ortaya atarak, taraftarı ateşlendirerek ve verdiği " seneye tüm takımı ardanın üzerine kurucaz ve onu kaptan yapıcaz" demeci ile bu ortamı hazırlamıştır.

    arda tıpkı lincoln gibi, tıpkı bülent korkmaz gibi başarısızlığın yüzlerine vurulmaması için taraftarın önüne kurban olarak sunulmuştur.

    arda'nın bu durumlara gelmesinin tek nedeni budur arkadaşım, abim, ablam. durduk yere kimse kimseye saldırmaz, kimse taraftara sırtını dönmez. yüklersen o kadar yükü 20 yaşında çocuğa. her başarısız olayda taraftar ardaya kızar, arda da gerilir.

    ben de düşünmüyo değilim lan bu ardayla caner gio'ya elano'ya bilerek mi pas atmıyor acaba diye? neden böyle düşünür oldum. böyle art niyetli bir çocuk muydum ben? yooo değildim. ama benim önüme bir hedef sundular "arda" ben de ona mı saldırmaya başladım? başlıyor gibiyim, ama tutuyorum kendimi. öyle şeyler olmadığını düşünmek istiyorum.

    üzülüyorum ki arda turan bu performansı ve yaşadığı olaylar yüzünden belki de avrupaya bile gidemeyecek. umarım bu dediğim tamamen kendi uydurmamdır ve bu sene takımdan ayrılır. yolu açık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın