resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2236
    büyük kaptan; hayat böyledir, en büyük darbeyi iyi gününde okey masalarında şakşakcılığını yapanlar vuracaktır en küçük bir düşüşte klavye başında.

    onlar bilmez ki adınla beraber anılan üç beş futbolcunun senin verdiğin emeğin, çıktığın maç sayısının beşte birine varmadığını. ama onların fuck off diyişine biterler, kampa geç katılmışsa ne var o özel bir futbolcu derler.

    onların taptığı futbolcuların eşi ve çocukları türkiye ye gelmezken türkiye den rahatsız olurken, yenge yap bi kıyak beee hadi bee nidalarıyla yalakalık yaparlarken senin kız arkadaşına sinema kapatman tribünlere beste olur.

    bunlar anlamaz kaptan, çoğu senin yaşında babasının elinden aldığı harçlıkla mahalle aralarında karı kız kavgalarına bulaştıkları için senin aslanlar gibi kendi paranı kendin kazandığın zaman sevgiline özel hissettirmek için sinema kapattırmanı anlayamazlar.

    bunlar yaşayamazki, caner erkin'in fenerbahçeliyim röpartajı star tv'de yayınlamadan 7 yıl önce senin kale arkasında top toplarkenki gol sevincini.

    sen başını dik tut, yalnız değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın