• 1948
    kimsenin kimseyi salt bir düşünceye bağlı olup koşulsuz suretle onu desteklemeye zorunlu kılamayacağı sözlük.

    galatasaray sözlük ne değildir? örnek veriyorum, arda turan'cı olmak diye bir şey ortaya atılmış. yine örnek veriyorum ben bir arda turan'cıyım. hani olmadı ya, benim taraftarım benim oyuncumu, arda turan'ı protesto etti. ben de kızdım taraftara, bunu nasıl yaparsınız deyu. sallıyorum yarın arda turan yapmaması gereken bir şey yaptı. o halde, ne yapmam gerekiyormuş? ben dün arda turan'ı savunduğum için bugün arda turan'a kızamazmışım. bunun iddia edildiği yer galatasaray sözlük değildir.

    galatasaray sözlük nedir? örnek veriyorum, galatasaraylı olmak diye bir şey var. bu kavram, galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda, yanlışı eleştirmek, doğruyu alkışlamak, yıllarca alkışlayacak tek bir şeyin olmasa bile sevdandan vazgeçmemektir. bugün taraftar yanlış yapar, eleştirirsin, yarın kaptanın yanlış yapar, eleştirirsin, öbür gün şampiyon olur, alkışlarsın. seni kızdırdı diye, ağlattı diye sevmeyecek misin? kızdırdı diye hep mi kızcaksın? bunun iddia edildiği yer galatasaray sözlüktür.

    arda turancı, ultraslancı, halduncu, rijkaardcı, adnancı, isacı, musacı falan, güzel yani bunlar, komik. taraf içinde taraflaştırma çabası, komik.

    kişiler değil, galatasaray. bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın