resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2235
    hayal kurun;
    çok güzel bir bayan görün, aşık olun ve içinizden "oğlum bu sıçmıyordur lan, yok lan bu osurmuyordur bile, osuramaz lan bu kadar güzel birisi" diyerek tepki verin, başımızı döndüğünü, onun asla yanlış yapmayacağını, hata nedir bilmediğini, onun her sözüne inanılması gerektiğini ve ne yaparsa güzel yapsın haklı bir sebeple yaptığını düşünün.

    şimdi de kendinize gelin;
    evet lan o gerçekten güzel bir bayan. ama o da senin benim gibi osura osura sıçıyor, o da yanlış yapıyor lan, o da bazen çirkinleşiyor, o da yalan söyülüyor, o da burnunu karıştırıp tataklarını koltuk altlarına sürüyor, hatta bazen senden daha beter ayakları kokuyor lan, onunda iki gözü var, onunda iki kolu var lan.

    kıssadan hisse;
    hepimiz insanız lan. hatalar bizlere mahsustur. tamam bende kızdım caner ile yaşadığı olay nedeniyle, tamam bende kızdım canım izmirli kardeşlerime manisa da selam vermedi diye. bende kızdım sinemayı kapattı diye, bende kızdım ulu orta sevgilisi ile dolaşmasına. ama yeter lan hangimiz galatasaray için canını verir. evet bende veremem o da veremez. onunda bir hayatı var benimde. hata yapmıştır yapacaktır da ama sonuçta şuan belki de elimizdeki en büyük değerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın