resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2232
    doğru dürüst ilişki yaşadığı kız arkadaşına atıfta bulunulan tezahuratı duyunca çok üzüldü arda. konduramadı, beklemiyordu, hiç ummadığı bir tepkiydi. ve hak etmemişti.

    o bugüne kadar eline geleni ardına koymamıştı hiç. hani art niyetli olsa, "acayip kredim var olm, bana kimse birşey demez" diyip cıvıtırdı çoktan. ardındanki desteğe inanmış ve bunu olumlu yönde kullanmaya çalışmıştı hep.

    arda'nın onlarca toyluğundan bahsedebiliriz.
    yüzlerce hatasından da bahsedebiliriz.
    ama kimse beni, arda'nın "1" adet suistimali olduğuna inandıramaz. çünkü yoktur. ve ben olmayan şeylere inanmam.

    arda iki haftadır yaşadığı fırtınayı bugün patlattı. belki de sıradan bir sert darbeydi. 3 hafta önce aynısını mehmet topal yapmıştı belki de. onlarca kez yaşanan ve önemsenmeyen bir olaydan patladı bugün arda. ikramiye de caner'e isabet etti.

    arda'nın buradaki kabahati belli ancak, malum maçta tribünde olup da "sinemalı" o besteyi bağıran her taraftar müsveddesi, arda'dan 1905 kat daha suçludur. eserleriyle gurur duymalılar.

    türk telekom arena'ya geçiş sadece stat değişikliğinden değil , taraftar değişiminden de ibaret olmalıdır. eğriyi doğruyu anlamayan, haklıyı haksızı ayırt edemeyen kalaslar, sami yen arazisine yapılacak iş merkezinin temeli olarak orada kalmalılar. son 3-5 yıldır bıktık artık arabesk bestelerinden, içip içip zil zurna stada girmeyi bir bok sanmalarından, bağırılmayacak zamanda arabesk patlatıp, bağırılacak zamanda ayyaşlıktan sızmalarından bıktık. sahamızı 3er 5er maç kapattırmalarından bıktık. birkaç tane zibidinin kafası güzel diye binlerce kişinin herhangi bir oyuncuya gider yapmasından bıktık. azalarak bitin be !

    siz öküzler yüzünden ilk defa galatasaray maçına giden 8 yaşındaki manisalı çocuk, "arda neden gelmedi?" diye dudak büküp babasına sordu. siz öküzler passat medyasının kucağına bu takımın son 10 yılda başardığı tek güzel şeyi ittiniz.
    siz öküzler "arda gibi olmak" hayali kuran onlarca paf yeteneğinin hayallerinin yıkılmasına sebep oldunuz. tahribatınız çok ağır. adam olun da bir daha gitmeyin o stada, ya da gittiğinizde susun da adam sanalım.

    kafaları çekip "sen var ya seenn" diye höykürmeyin. galatasaray türkiye'dir, istanbul değil. babanızın malı hiç değil. gidin özenti yozluğunuzda kaybolun da takım bir nefes alsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın