resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2231
    hani herkes onun icin 'birde kendinizi onun yerine koyun diyorlarya' tamam yapalim bakalim diyorum kendi kendime.

    arda galatasarayli ve galatasarayda oynuyor hatta kaptan. guzel bir sevgilisi var. cok mutlular. annesi ve babasi yasiyor*. sevdigi meslegi yapiyor arda, okula bile gitmesine gerek yok mesela * dunyalarin parasini kazaniyor.turkiyede yasiyor * milyonlarca insan onu seviyor. cocuklarin sevgilisi. bebeklerin adlari arda konuluyor. sempatik birisi arda. gezen, toza, konusan birisi arda. *

    bu sezona firtina gibi basladi arda. assistler, goller. takimini sirtladi. sonra sinemle birlikte oldugunu ogrendi herkes. yavas yavas performansi dustu. *. sonra yine puanlar kazandirdi. sakatlandi. takim kazanamadi. ardada bizim gibi cok uzuldu. sonra takim mucadele etmiyor diye elestirildi *. takimin tamami hedef olarak konuldu. ardada nasibini aldi. cok uzuldu, ona ruhsuz dediler diye. simdilerde mutsuz ve kucuk, buyuk hatalar yapiyor.

    yani bunlar simdi cok mu zor cozulebilecek seyler?
    hayir bence cok kolay cozulebilir ama sorun zaten ardanin bu sorunlari cozmek icin su ana kadar hareket etmemesidir.

    o istedigini yapmaya, bildigini okumaya devam ediyor.

    arda kendisi demedi mi bana kaptanlik agir gelmiyor? ama bence agir geliyor ve ya yukunu hafifletmek icin kaptanligi birakmali. ya da kaptanligi kaldirabilecek gibi yasamali.

    demek istedigim: dunyada arda gibi olmayi isteyen onca insan var ve dunyada onca yoksulluk, aci varken * ardanin yasadigi durum bence cok ama cok onemsiz kaliyor. tabi bunlar bana gore. herkesin gorusunede saygim vardir.

    ben galatasaray sevgisini yuzunden okudugum kaptanimizi, ardayi kaybetmek istemiyorum ama ardada artik birseylerin farkina varmali.

    bu yaziyi biraz sinirle birazda uzutuyle yazdim. o yuzden bazen demek istediklerimi iyi anlatamamis olabilirim.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın