resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2203
    kimsenin tukenmeyen kredisi yoktur. ardanin bende kredisi fazladir ama tukenmeyecek diye birsey yoktur. basina acik olan bir idmanda medyanin neler yazacagini tahmin edebilerek nasil yaptin bunu kaptan demek istiyorum kendisine. evet bir anlik birsey olabilir ama o an sakin kalip buyuk insan olabilirsin. anlik bir sinirle hareket etmekle degil!

    genctir hatasi vardir kabul ama her hatasinda genctir yapabilir demek sacma. hele kavga normaldir, olabilir diyen yazarlar bile var.

    son 4 haftaya girerken, onumuzde onemli bir bursaspor maci varken hayir canim kavga mavga edemez hic kimse! bu 'kucuk' kavga nelere mal olabilir bi dusunun.*

    aslinda sampiyonluk pek umrumda degil *. ben guzel futbol oynayan, harmoni icinde calisan bir takim, centilmen olan bir takim istiyorum.* arda cok sempatik bir cocuk* ve ben onu cok seviyorum ama artik yeter.

    bulent korkmazda genc kaptan oldu. her gun magazin haberlerinde dolasmiyordu. evet herkesin sevgilisi olabilir ve gezebilmeli ama kaptansan bunu fazla yapmayacaksin.*

    ugur ucarin da kiz arkadasi var*, sabrininde var *, ve diger oyuncularinda vardir ama onlar her hafta magazin sayfalarini suslemiyor.

    aslinda arda hakkinda diyebilecek cok fazla seyler var ama bu simdilik bu kadar yazacagim.

    son olarak seneye ardanin gitmesini istiyorum *. aslantepede oynamasada olur. cunki bir yil daha kalirsa isler dahada kotu olur diye dusunuyorum. gitsin huzur bulsun. *

    seneyede kaptanligin bir agabeye verilmesinden yanayim. arda kaldiramadi, veya ornek kaptan olamadi diye dusunuyorum. kewell kalirsa kewell olsun, ayhan kalirsa ayhan olsun. ama en onemlisi kendisine hakim olabilen, takimdaki herkesten saygi duyulabilen birisi olmali. kimseninde bu kisinin kaptanligina tepki koyamamali.

    edit: bu yazimda ardayi elestirdim ama bu ona destek olmadigim anlamina gelmez. (u: su damlaya damlaya gol olur derler ya, ardacigim sen sakin hatalarinin gol olmasina izin verme)
App Store'dan indirin Google Play'den alın